heading referenties

Vakkundig

Na een verbouwing was het hoogste tijd iets aan mijn trap te laten doen. Waar kies je dan voor, nieuwe vloerbedekking (met alle nadelen) of voor een mooie houtentrap (makkelijk in onderhoud), die keuze was snel gemaakt.
Maar wie laat je dat maken, de vele aanbieders via google maken er de keuze niet makkelijker op. Het renoveren van een trap is een vak apart.
Via een kennis ben ik bij 't Trepke terecht gekomen. Gert komt eerst kijken wat er kan en wat je wilt, en laat meteen een vrijblijvende offerte achter. Hij maakt op mij een vakkundige indruk en kwam niet opdringerig over. Mijn keuze was snel gemaakt. Inmiddels heb ik weer een prachtige trap, helemaal tot in de puntjes afgewerkt, zelfs mijn bestaande laminaatplintjes zijn netjes terug-op-maat gemaakt en teruggezet. Het afval wordt meteen opgeruimd, de stoep geveegd en alles wordt netjes achtergelaten. Super!

Luchelle Smolders
Bergeijk.

Beoordeling 9.8 gebaseerd op 39 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Anjerstraat 39 - 6026 XN Maarheeze - 31(0)653-917822  - KvK-nr:53296818 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
facebook