heading referenties

Degelijke uitleg

Ik kan niet anders aangeven dat Gert goed werk heeft verricht. Geen verkopers praatjes maar gewoon degelijke uitleg wat hij gaat doen.
Hij was al vroeg aanwezig op vrijdag (en dat op Goede Vrijdag) en zaterdag ook natuurlijk!Twee dagen volop bezig geweest maar het resultaat mag er dan ook zijn! Het is een heel andere trap geworden en de overloop is ook mooi doorgelegd in dezelfde kleur. Tijdens de werkzaamheden was er ook even tijd voor een kop koffie met wat lekkers erbij vooral de cake hè Gert ;-) en wat gebabbeld over muziek en vroeger.

Verder wordt alles netjes achtergelaten en de werkzaamheden (zagen enz.) worden buiten gedaan. Ook de service erna was zeer goed Gert is nog terug geweest om nog extra plintjes te maken dat het helemaal af is dit hoorde gewoon bij de service!

Wij zijn tevreden en krijgen ook van vrienden en familie te horen dat de trap er heel mooi uit ziet ! Een aanrader en de prijs is ook zeer netjes wat natuurlijk in deze tijd ook belangrijk is.


Erwin & Judith

Beoordeling 9.8 gebaseerd op 39 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Anjerstraat 39 - 6026 XN Maarheeze - 31(0)653-917822  - KvK-nr:53296818 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
facebook