heading referenties

Vertrouwd

We wilden graag onze trap laten renoveren en hadden wat op internet zitten kijken, en die grote bedrijven zijn allemaal zo massaal en opdringerig.
Toen kwamen we bij t’Trepke uit. Gert belde ons een paar dagen nadat we een ruwe prijs indicatie vroegen. Hij wilde graag eens langs komen om te laten zien wat de mogelijkheden waren.
Inmiddels hadden er al een paar over de vloer gehad maar er was geen goed gevoel bij de manier van werken van deze mensen. Gert kwam binnen en gaf goede uitleg, raadde wat dingen af om te doen en had wat betere ideeën. Gewoon meteen een goed vertrouwd gevoel.
Toen de prijs, toch wel belangrijk, die was gewoon net zo duur als die andere grote bedrijven maar die deden de zijkant niet, en Gert wel voor dezelfde prijs! Denk dat, dat teveel werk was, of te specialistisch voor die grote bedrijven. Gert garandeerde dat hij dat perfect deed.
Nou 2 weken geleden heeft hij bij ons in 2 dagen de trap, nou zeg maar omgetoverd. Wat een verschil, echt prachtig. En een vakman met oog voor detail. “EEN ECHTE AANRADER!”
Het zijn die kleine dingen die hem onderscheiden van de andere, zijn auto ging kapot de 1e dag toen hij hier bezig was. De 2e ochtend wilde ik hem helpen zijn auto weer te maken, maar dat wilde hij niet. Eerst jouw trap, daarna mijn probleem pas. Toen echt alles spik en span was en er geen vuiltje meer lag. Wilde hij aan zijn kapotte auto denken. Tijdens het werken, alles afgedekt zodat er geen stof ergens zou komen, maar hij deed het zaagwerk al buiten (in de sneeuw).

Met vriendelijke groet,
Patrick uit Eindhoven

Beoordeling 9.8 gebaseerd op 39 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Anjerstraat 39 - 6026 XN Maarheeze - 31(0)653-917822  - KvK-nr:53296818 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
facebook